SHR Laser - Soprano Titanium

 

Permanent hårborttagning

 

Nr 1 när det gäller hårborttagning. Enligt oss, världens bästa hårborttagnings laser från ALMA Laser USA – den klarar allt, mörka, ljusa, grova och tunna hårstrån och alla hudfärger. Den kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar. Spara både tid och pengar, genom att välja den effektivaste lasern på marknaden.

 

Kom nyrakad inför din behandling.

 

Soprano Titanium kombinerar 3 laservåglängder i ett enda innovativt handstycke, som är samtidigt inriktade på att eliminera olika vävnadsdjup samt anatomiska strukturer i hårsäcken. Genom att kombinera absorption och penetrationsnivåer med tre olika våglängder, tillsammans med stor behandlings täckning, så ger detta hög säkerhet, snabba resultat och den mest omfattande hårborttagning som finns i dag.

Medical CE samt FDA godkänd. En utav få märken som på marknaden är medicinskt godkända.

 

TRE VÅGLÄNGDER I SAMMA HANDENHET

 

Soprano Titanium. En helt ny hårborttagningsplattform som kombinerar ultimata funktioner med oöverträffad komfort och säkerhet. Först och främst därför är att handenheten har hela 4 cm2 spotstorlek (behnadlingen tar ca 40% kortare tid än med Soprano Ice Platinum) samt ett superavancerat kylsystem som gör behandling mycket snabbare och effektivare. Som ett resultat erbjuder en signifikant förbättrad lösning för både patienter och terapeut. Här utnyttjas fördelarna med tre kombinerade våglängder, med en förbättrad patientupplevelse och ett affärsorienterat tillvägagångssätt, vilket skapar en unik och resultatdriven ny lösning inom professionell hårborttagning.

 

ALEX 755NM VÅGLÄNGD

 

Alexandrite våglängd erbjuder mer kraftfull energiabsorption av melanin kromoforet, vilket gör den idealisk för det bredaste utbudet av hårtyper , speciellt för särskilt ljust och tunt hår. Med mer ytlig penetration, 755nm våglängd behandlar utbuktningen av hårsäcken, och är speciellt effektiv för ytliga inåtväxande hår i områden som ögonbryn och överläpp.

 

SPEED 810NM VÅGLÄNGD

 

Den klassiska våglängden i laser hårborttagning, är 810nm våglängd, erbjuder djup penetration av hårsäcken med hög genomsnittlig effekt, hög repetitionsfrekvens och en stor spotstorlek för snabb behandling. 810nm har en måttlig melanin absorption nivå som gör det säkert för mörkare hudtyper. dess djupa penetrerande egenskaper behandlar utbuktningen och hårsäcken runt håret medans måttligt penetreringsdjup är idealiskt för behandling av armar, ben, kinder och skägg

 

YAG 1064nm VÅGLÄNGD

 

YAG 1064 våglängd kännetecknas av lägre melanin absorption, vilket gör det en fokuserad lösning för mörkare hudtyper. Samtidigt erbjuder 1064nm den djupaste penetrationen av hårsäcken, samt behandla djupt inbäddad hår inom områden såsom hårbotten, armhålor och intima områden. Med högre vattenabsorption genererar en högre temperatur, införlivandet av 1064nm våglängd ökar den termiska profilen för den totala laserbehandling för mest effektiva hårborttagning.

 

SHR ™ från Alma Lasers

 

SHR är Alma Laser egenutvecklade hårborttagning metod som används på kliniker runt om i världen. Det är den enda kliniskt bevisade metod för hårborttagning med laser som är praktiskt taget smärtfri.

 

Soprano Titanium innehåller Almas SHR metod, säker och bekväm hårborttagning. Snarare än att utsätta hårsäckar till en enda hög energipuls som kan orsaka trauma på huden, SHR fungerar genom gradvis upphettning av dermis till en temperatur som effektivt skadar hårsäckarna och förhindrar återtillväxt, samtidigt som man undviker skada på den omgivande vävnaden.

 

En hög repetitionshastighet av korta pulserna avges djupt in i dermis, uppnår hög medeleffekt och terapeutiskt effektiv värmeuppbyggnad . Den svepande In-motionTM teknik för att flytta applikatorn upprepade gånger under behandlingsområdet garanterar full täckning medan ICETM tech kyler huden utanpå förhindra ytliga brännskador och gör det möjligt för praktiskt taget smärtfri men mycket effektiv hårborttagning.

 

Viktigt! Vi rekommenderar vid val av laser ta reda på vad tillverkaren heter/ vilket märke maskinen har. Tyvärr finns allför många Diodlasrar och IPL utan någon vidare märkning. Dessa kan ALDRIG garantera dig en säker och effektiv behandling.Att lasra bort hår ger nästan alltid bättre resultat än IPL-system. Anledningen till det är att lasern har mer energi, rätt pulslängd och endast de våglängder som är optimerade för effektiv, permanent hårborttagning. Laserenergin omvandlas till värme och förstör hårsäcken utan att skada huden. Soprano Titanium är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar. Med hjälp av tre olika våglängder i samma munstycke når vi ett ännu bättre resultat än tidigare.
Permanent hårborttagning Soprano Titanium – för hudtyp 5 & 6 tillkommer en längre behandlingstid och därmed ett prispåslag på 20%. Detta avgöres under konsultation eller vid ditt första besök

Har du frågor om hårborttagning?

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns tillgängliga på telefon, mail eller via formuläret som du hittar här.